Vrijwilligers oproep: Neem een kijkje achter de schermen bij Magisch Drenthe

woensdag 20 april 2011
  • TIP Coevorden
  • TIP Coevorden

In de gemeente Coevorden zijn 7 toeristische informatiepunten ( TIP’s ) in Dalen, Centerparcs Dalen, Coevorden, Gees, Sleen, Schoonoord en Zweeloo. De TIPS worden bemand door ruim 40 vrijwillige medewerkers. Vol enthousiasme worden bezoekers van ons gebied welkom geheten en voorzien van de gevraagde informatie.

Voor de TIP kantoren is stichting ToReCo op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

  • Lijkt het u leuk om één of meerdere dagdelen als gastheer/gastvrouw aan de slag te gaan?
  • Weet u niet wat het inhoud om gastheer/gastvrouw te zijn?
  • Wat is Magisch Drenthe?

Om inwoners van de gemeente Coevorden een beeld te geven van het vrijwilligerswerk, organiseert Stichting ToReCo, in samenwerking met het steunpunt Vrijwilligerswerk van de gemeente Coevorden op woensdag 27 april a.s. een informatieochtend. U krijgt een kijkje achter de schermen en wij informeren u over de gang van zaken binnen de organisatie. Ook laten wij zien wat een vrijwilliger binnen onze organisatie kan betekenen.

Leuke vrijwilligersfunctie
Om een beter beeld te krijgen van onze TIP kantoren, gaan wij met u “On Tour”! Wij stappen samen met u in een bus van Noorden Reizen en gaan twee kantoren bezoeken. Zo krijgt u inzicht in ons gebied “Magisch Drenthe” en ziet u met eigen ogen de invulling van deze leuke vrijwilligersfunctie. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Het programma van woensdag 27 april ziet er als volgt uit:

  • 9.30 uur : Ontvangst met koffie bij het TIP in Coevorden aan de Kerkstraat 1Uitleg over de organisatie ToReCo.
  • 10.00 uur : Vertrek met de bus van Noorden Reizen Bezoek aan TIP Zweeloo en TIP Schoonoord.
  • 11.30 uur : Terug in Coevorden

Aanmelden
De volledige vrijwilligersfunctie wordt omschreven op de website van www.vrijwilligerswerkdrenthe.nl/coevorden. Meer informatie over Magisch Drenthe vindt u op www.magischdrenthe.nl. Gaat u met ons mee? Meldt u zich voor dinsdag 26 april aan bij mevrouw Inge Vegter van het steunpunt vrijwilligerswerk telefoon (0524) 516831 of bij TIP Coevorden telefoon (0524) 525150 of per e-mail: info@magischdrenthe.nl. Deelname is geheel vrijblijvend en wordt u aangeboden door Stichting ToReCo en Noorden Reizen uit Coevorden. Wij hopen een groot aantal inwoners te mogen begroeten op woensdag 27 april!

FacebookTwitter
Verstuur pagina
Print paginaMeer...