Coevorder sporters dingen mee naar Drentse eretitels

14 februari 2024
Algemeen

Op maandag 4 maart 2024 vindt het Sportgala Drenthe plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en parasporter worden vanuit de twaalf Drentse gemeenten sporters aangedragen. Als gemeente Coevorden zijn wij trots op onze genomineerden: motorcoureur Jorn Hamberg, turnster Anouk de Vries, judoka Thijs Bos, Vonk volleybal dames 1 en rolstoelhockeyer Gijs Bosch.  

Sportparel van Drenthe 

Daarnaast wordt ook de Sportparel van Drenthe bekendgemaakt. Een mooie waardering voor een persoon, vereniging, stichting of evenement met Drentse roots die een bijzondere en positieve bijdrage levert aan sport en bewegen in de provincie Drenthe. Stichting Duofietsen is uitgeroepen tot Sportparel van Coevorden en dingt dus mee naar de Drentse titel.  

Stemmen kan van 15 tot en met 18 februari 

De jury, bestaande uit topsporters en sportjournalisten, kiezen samen met de Drentse bevolking de uiteindelijke winnaars. De stembussen zijn geopend van donderdag 15 tot en met zondag 18 februari. Inwoners kunnen stemmen via www.sportgaladrenthe.nlexterne-link-icoon. Stemt u ook op onze  Coevorder toppers? 

Kaarten winnen?  

Het Sportgala is alleen toegankelijk voor genodigden. Wilt u kaarten winnen? Stem dan op uw favoriete sporters!