Colofon

Eindverantwoordelijkheid en eindredactie

Gemeente Coevorden / Communicatie
Postbus 2
7740 AA Coevorden
Telefoon: 14 0524

Vormgeving, technische realisatie en beheer

GoalGorilla en Your Source

Samenwerking

Dimpact

Dit is de officiële website van de gemeente Coevorden. De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Coevorden. De website bevat informatie van de gemeente Coevorden. De eindredactie ligt bij het team Communicatie.

De gemeente Coevorden besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van haar website. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Hiervoor kunt u gebruik maken van het reactieformulier. Ook uw suggesties voor verbetering van de website zijn van harte welkom. Als u het reactieformulier invult, wordt dit behandeld volgens ons e-mailprotocol. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

De informatie op deze website, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom  van de gemeente Coevorden, tenzij anders vermeld. Informatie op deze website die in eigendom is van de gemeente Coevorden mag u kopiëren, verspreiden en doorgeven, maar niet bewerken. Kopiëren, verspreiden en doorgeven mag alleen met vermelding van de bron. Kopiëren, verspreiden en doorgeven van informatie op de website die geen eigendom is van de gemeente Coevorden mag alleen met toestemming van de eigenaar.

© Gemeente Coevorden

Opmerkingen of suggesties?

Wij horen het graag! Geef uw opmerking door via het contactformulier.