Rode potloden

Drents sprekend stembureau

De komende Tweede Kamerverkiezing hebben wij in Dalerpeel een Drents sprekend stembureau. Hier kuj dus Drents praoten. Alle stembureauleden die op dit stembureau zitten, verstaan ook Drents. U kunt uiteraard ook Nederlands spreken.

Drentse teksten

Twee officiële posters die in het stemlokaal hangen, vertaalde Huus van de Taol in het Drents. Zo kun je in zowel het Nederlands als in het Drents deze posters lezen. De stempas en het stembiljet zijn in het Nederlands.

Drents hoort bij de gemeente Coevorden en wij steunen dan ook Huus van de Taol. Wilt u meer weten over wat zij allemaal doen? Kijk dan op de website van Huus van de Taol.

VERTALING DRENTS

Drèents op het stembureau

Ankommen Tweede Kamerverkiezing heb wij in Daolerpeel een Drèentstaolig stembureau. Hier kuj dus Drèents praoten. Alle stembureauleden die op het stembureau zit, verstaot Drèents. Vanzölf kuj ok Nederlaands praoten aj dat wilt.

Drèentse teksten

Twie officiële posters die in het stemlokaal hangt, bint naor het Drèents umzet deur het Huus van de Taol. Zo kuj de posters zowal in het Nederlaands as in het Drèents lezen. De stempas en het stembiljet bint in het Nederlaands.

Drèents heurt bij de gemiente Coevern en wij steunt daorum het Huus van de Taol. Woj meer weten over wat zij allemaol doet? Kiek dan op de website van het Huus van de Taol.