Medewerkers Buitendienst Groen

Over de vacature

Openingsdatum
12 februari 2024
Sluitingsdatum
4 maart 2024
Uren per week
36
Salaris
€ 3327
Salarisschaal
5
Vakgebied
Buitendienst/groenvoorziening
Opleidingsniveau
MBO, VMBO/MAVO (niveau 4), VMBO (niveau 1 t/m 3)

‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

 

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

 

Wij zoeken:

3 Medewerkers buitendienst groen 

Team Openbare Ruimte

Het team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en 16 gedetacheerde medewerkers vanuit het werkvoorzieningsschap Emco-groep. Vanuit de wet werk en bijstand worden er regelmatig medewerkers geplaatst met een activeringscontract, deze groep varieert.

De onderhoudswerkzaamheden in het groen en grijs worden in de gehele gemeente Coevorden uitgevoerd vanuit twee standplaatsen (Coevorden en Zweeloo).

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van openbaar groen, begraafplaatsen, maar ook klein onderhoud aan asfalt, elementenverhardingen en straatmeubilair. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. De diverse machines die ingezet worden, zijn voor jou niet onbekend en jij voert zelf het dagelijks onderhoud aan het materiaal en gereedschap uit. Je hebt aantoonbare ervaring in het onderhoud van bomen. Je neemt deel aan de consignatiedienst (bijvoorbeeld de gladheidsbestrijding) en woont binnen afzienbare reistijd van het werk.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een betrokken, betrouwbare, professionele en kwaliteitsbewuste collega die resultaat- en klantgericht is. Je hebt aantoonbare ervaring in het groen, een tractor en/of maaimachine zijn jou niet onbekend. Ook heb je ervaring in het samenwerken met tijdelijke collega’s en met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkervaring op doen. Je neemt deel aan trainingen en cursussen. Je hebt hart voor de zaak, weet je goed te redden in het werk en bent goed in de contacten met collega’s, inwoners en bedrijven. 

 

Je hebt minimaal een Mbo 3 werk- en denkniveau met een mbo-diploma groenvoorziening of vergelijkbaar en beschikt minimaal over een rijbewijs BE en een rijbewijs T. Een rijbewijs  C1 is een pré. Je bent in het bezit van de certificaten ‘VCA’ en ‘Veilig werken langs de weg’ of bent bereid deze te behalen.    

 

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

 

Uitdagende Functie

Op basis van kennis en ervaring krijg je een salaris in salarisschaal 5 met een max. bruto salaris van € 3.327,- bij een fulltime dienstverband.

 

Stabiliteit en Zekerheid

Hoewel het een structurele functie betreft, werken we met eerst een tijdelijk contract om elkaar te leren kennen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt dit contract aansluitend omgezet in een vast contract. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

 

Vakantiedagen en werkrooster

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband.

 

Je werkt 37,5 uur per week, waarvan wekelijks 1,50 uur toegevoegd wordt aan je verlofkaart. 

 

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Een Persoonlijk budget van € 930 per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km. 

 

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Dit kan voor  extra verlofuren, voor het uitruilen voor vakbondscontributie, voor het gebruik van de fietsregeling of voor het laten uitbetalen.

 

Pak jij deze kans?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wim Fransen, teamleider openbare ruimte, via telefoonnummer 06-51202382 of met Janneke Berends, HR-adviseur, via telefoonnummer 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via Vooruit in Drenthe. Je kunt tot en met 4 maart 2024 reageren. De gesprekken vinden plaats op maandag 11 maart 2024.  

 

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.