Man in oranje werkpak staat voor zwarte auto met aanhanger en wijst de bestuurder naar links op de milieustraat.

Milieupas

Wilt u uw (grof) huishoudelijk afval naar de milieustraat brengen? Dan heeft u een milieupas nodig. Als u gebruik maakt van een ondergrondse container heeft u de milieupas ook nodig. Deze milieupas is eigendom van Area Afval. Wilt u meer weten over de pas en hoe u deze aanvraagt? Ga dan naar de website van Area Afval. De milieupas is gekoppeld aan het woonadres en niet aan de bewoner. Bij een verhuizing moet u de milieupas dus achterlaten in de woning voor de nieuwe bewoners.

Verlies of onbruikbaar

Bent u de milieupas kwijtgeraakt of is deze beschadigd en onbruikbaar geworden? Dan kunt een vervangende milieupas aanvragen. Vraag uw vervangende milieupas aan via de website van Area Afval. Voor een vervangende milieupas betaalt u 10 euro.

Milieupas ontbreekt op nieuwe adres

Bent u verhuisd en heeft de vorige bewoner de milieupas niet achtergelaten in de woning? Vraag dan gratis een nieuwe milieupas aan bij Area Afval via telefoonnummer 0591571080 of info@areareiniging.nl. De oude milieupas wordt geblokkeerd.

App Area Afval

Wist u dat Area een eigen app heeft? Installeer de Area Afval app, dan heeft u altijd uw eigen afvalkalender bij de hand. Ook handig: het is mogelijk een melding in te stellen voor de inzameldag en welke container aan de beurt is. Meer informatie op www.area-afval.nl.