Nieuws

Nieuw kavelaanbod in Ossehaar

Op 9 november 2017 is de inschrijfperiode gestart voor de uitgifte van vijftien bouwkavels voor de bouw van vrijstaande en twee-onder-een-kap—woningen in de nieuwbouwwijk Ossehaar te Coevorden. 

Uitnodiging klimaatbijeenkomst

De gemeente Coevorden scoort hoog op het gebied van duurzame energieopwekking. Samen met ondernemers en inwoners hebben we al behoorlijke stappen gemaakt. Maar we zijn er nog lang niet als het gaat om het verduurzamen van onze gemeente. Ook het klimaatakkoord van Parijs vraagt om actie. Er moeten nog flinke stappen worden gezet. Om onze ambitie op het gebied van klimaat in Coevorden meer vorm te geven, hebben we uw hulp nodig.

Netwerkstoring

We hebben een storing in ons netwerk. We zijn telefonisch bereikbaar maar kunnen niet in onze systemen. En u dus ook niet goed van dienst zijn. We werken hard aan een oplossing.

Open Bedrijvendag Drenthe

Zaterdag (4 november) is het weer zo ver.  De jaarlijkse Open Bedrijvendag Drenthe. Op deze dag openen bedrijven in de hele provincie hun deuren voor het publiek. Van 10.00 - 16.00 uur kun je als bezoeker je ogen uitkijken bij verschillende bedrijven. Zo ook in de gemeente Coevorden.

Extra fietsenstalling op NS station Coevorden

Bij de ingang van het station staan altijd veel fietsen los op de stoep. “Dat zorgt voor ongewenste situaties voor reizigers, waaronder minder validen die het station soms moeilijk kunnen bereiken”