Nieuws

Diversiteitsplatform Coevorden zoekt leden

Het diversiteitsplatform bestaat uit leden van verschillende raadsfracties, de jongerenraad Coevorden, het COC en enkele maatschappelijke organisaties. Voor de uitbreiding van

Ridderdag in historische binnenstad Coevorden

De historische binnenstad van Coevorden staat woensdag 21 augustus in het teken van Middeleeuwse Ridders en hun gevolg. De heer Van Coevorden viert dan namelijk zijn vijfendertigste verjaardag. Reden voor hem om u, boeren, burgers en buitenlui uit te nodigen voor een aantal festiviteiten met als hoogtepunt een voettoernooi tussen zijn drie meest edele ridders.

Het is warm!

Het is warm! Veel mensen ervaren de zomerse warmte als iets fijns, voor anderen kan aanhoudende hitte juist nare gevolgen hebben voor hun gezondheid. U kunt eenvoudig maatregelen nemen om overlast door hitte te beperken voor u en de mensen in uw omgeving.

Lange wachttijden gezondheidsverklaring

Het CBR heeft op dit moment een grote achterstand bij het verwerken van de gezondheidsverklaringen. Hierdoor wachten veel mensen op een nieuw rijbewijs.

Loopbrug Weeshuisweide krijgt antislip-laag

De brug wordt gereinigd en ontvet, daarna wordt de antislip-laag aangebracht. Als het weer meewerkt is het werk in de week van 19 juli klaar. Tijdens de werkzaamheden is de loopbrug afgesloten.