Nieuws

Mondkapje op in publiekshal gemeentehuis

Gsteren heeft de overheid het dringende advies gegeven in alle publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen om de besmettingskans met corona verder te verlagen.

Wij volgen dit advies natuurlijk op. Ook voor onze bezoekers en medewerkers in het Hof van Coevorden luidt het dringende advies om tijdens openingstijden een mondkapje te dragen in de publiekshal en in de gang van de publiekshal naar de uitgang van het gemeentehuis.

Ruim zestig betrokkenen tekenen Sport- en preventieakkoord

Vanavond, op de prachtige accommodatie van DGC de Gelpenberg in Aalden tekenden ruim zestig vertegenwoordigers van sportverenigingen, welzijn, onderwijs, zorg, bedrijfsleven en andere organisaties, het sport- en preventieakkoord.

Telefoonstoring / weer bereikbaar

Update: Wij zijn weer bereikbaar!

We hebben op dit moment een storing in ons netwerk. Het is mogelijk dat het Klantcontactcentrum minder goed of helemaal niet bereikbaar is. Bij voorbaat

Geldzorgen in coronatijd

Het hebben van schulden kan echt iedereen overkomen en  niemand hoeft er alleen voor te staan. De gemeente Coevorden helpt u graag, ook wanneer u even geen overzicht

Noordelijke gemeenten werken samen bij 350 jaar ontzet

Op woensdag 12 augustus hebben de gemeenten Groningen en Coevorden een intentieverklaring tot samenwerking getekend in het kasteel in Coevorden onder toeziend oog van ‘Generaal Rabenhaupt’ en ‘Mijndert van der Thijnen’. Beide steden trekken vanaf nu gezamenlijk op.

Zomergeschenken voor kinderen minima

In de gemeente Coevorden moeten zo’n 3300 inwoners in 1900 gezinnen rondkomen van een minimum inkomen. Gemeente Coevorden vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen.