Denk mee over de Markt, de Haven en het Citadelpunt

Het kan je niet ontgaan zijn, we werken hard aan ontwikkelingen in de binnenstad. Aan het stationsgebied wordt hard gewerkt, er verplaatsen al winkels, op het Bogas-terrein wordt druk gebouwd… Veel ondernemers, organisaties en inwoners denken mee bij de verschillende projecten. Het belangrijkste doel is om meer historie en gezelligheid in de binnenstad van Coevorden te realiseren zodat inwoners en toeristen (weer) graag in de binnenstad zijn.

Start van de plannen

In januari starten we met het maken van plannen voor het gebied Markt, Haven en Citadelpunt. We hebben een bureau ingeschakeld dat samen met zoveel mogelijk inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden uit de binnenstad gaat werken aan de toekomst van het gebied. Vandaag ben je van harte uitgenodigd om mee te doen! Een grote groep inwoners nam vandaag al deel aan een werksessie onder leiding van architectenbureau De Zwarte Hond en tot 20:00 uur kun je op elk gewenst moment binnenlopen bij restaurant de Ganzenhoedster aan de markt on jouw ideeën in te leveren.

De perspectieven van De Zwarte Hond

Tijdens de startbijeenkomst in de Ganzenhoedster wordt iedereen uitgedaag om te reageren op vier verschillende perspectieven. Deze perspectieven heeft het architectenbureau De Zwarte Hond opgesteld. Uw inbreng is bijzonder welkom om samen te kunnen werken aan een mooiere binnenstad van Coevorden. Bent u al bij de Ganzenhoedster geweest, dan kunt u hier de vier perspectieven rustig nalezen. Reageren op de vier verschillende perspectieven kan tot 31 januari via info@coevorden.nl.