Denkt u mee? Vul de ondernemerspeiling in!

Hoe gaat de gemeente met u als ondernemer om? Ondersteunen we u als ondernemer of zijn we vooral lastig? Kunnen we als gemeente iets verbeteren? Wat wilt u eigenlijk van ons? In de afgelopen periode spraken we veel ondernemers om onze Economische Visie op te stellen. Mooie en goede gesprekken, kritische noten én complimenten.

Met de ene ondernemer hebben we vaker contact dan met de andere. Toch horen we ook graag de ondernemers die we niet zo vaak tegenkomen. Daarom hebben we in samenwerking met een onderzoeksbureau en Ondernemend Coevorden een ‘ondernemerspeiling’ opgezet. Het vraagt  ongeveer 15 minuten van uw tijd om deze in te vullen. We hopen van harte dat u deze tijd er aan wilt besteden. Op die manier krijgen wij een goed beeld van hoe de ondernemers de samenwerking met en dienstverlening van ons als gemeente ervaren. Daarna kunnen we actie ondernemen om te verbeteren.

Helpt u ons? Vul dan de enquête in! Onder alle deelnemers verloten we een set van tien kaarten voor theater Hofpoort. U kunt dan met collega’s genieten van een avondje uit.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Ondernemerspeiling