Doe eens gek, zet je fiets in het rek!

Op het station in Coevorden staat een gloednieuwe fietsenstalling.  Een eerste zichtbare aanpassing van het nieuwe stationsgebied in Coevorden. De fietsenstalling wordt al goed gebruikt, maar helaas staan er nog te veel fietsen buiten de stallingen geparkeerd.

De gemeente Coevorden gaat hier vanaf nu strenger op controleren. Dat heeft het college van Burgemeester en Wethouders onlangs besloten. Dat geldt ook voor fietsen die geparkeerd staan bij het oude ING-kantoor aan de kant van de Friesestraat. Parkeer je je fiets buiten te fietsenstalling? Dan is de kans groot dat je fiets wordt weggesleept. Door een bekeuring van €30 te betalen, krijg je je fiets weer terug.

Een bekeuring is toch zonde?

De gemeente gaat meer controleren op fout geparkeerde fietsen. Na controle tref je een waarschuwingssticker aan op je fiets. Je hebt dan nog vier uur de tijd om je fiets netjes in het rek te zetten. Doe je dat niet? Dan wordt je fiets verwijderd. Tegen betaling van een bekeuring van €30 kun je je fiets weer terug krijgen.

Hoe krijg ik mijn fiets terug?

Is je fiets verwijderd? Neem dan contact op met een medewerker van Ben Kwijt. Zij zorgen ervoor dat je fiets tijdelijk op een aparte plek wordt gestald. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer (088) 2365947.