Heb jij een duurzaam woonverhaal? Doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route!

Nationale Duurzame Huizen Route

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om de juiste keuzes te kunnen maken voor hun woning. Een goed voorbeeld helpt daarbij. Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland daarom hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Coevorden doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen. Woon je in de gemeente Coevorden en heb jij duurzame en besparende maatregelen genomen? En vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Meld je woning  aan en deel jouw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl.

 

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route
Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Of het nu gaat om de isolatie van je spouwmuur, vervanging van de beglazing, een regenwatersysteem of een warmtepomp. Ook als je net bent begonnen met het nemen van maatregelen kun jij meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Al meer dan 1.300 bewoners gingen je voor en deelden hun verhaal via de Duurzame Huizen Route.  Je kunt jouw woning en duurzame woonverhaal aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/coevorden

Natuurlijk genieten
Open je jouw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of ga je zelf op bezoek? Dan maak je kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.