Inloopbijeenkomsten presentatie programma Nationale Sportweek

Van 17 t/m 26 september staat de gemeente Coevorden in het teken van sport en gezondheid. Tien dagen lang staan we in samenwerking met NOC*NSF in de landelijke en regionale schijnwerpers.

Sporten doet iets met je, dat is het motto van de Nationale Sportweek. De gemeente Coevorden is dit jaar één van de vijf gastgemeenten. De afgelopen periode is er, samen met NOC*NSF, hard gewerkt aan het programma van deze tien dagen. Tien dagen lang willen we onze inwoners laten zien en beleven wat er op het gebied van sporten en bewegen in de gemeente Coevorden te doen is.

Samen hopen we meer inwoners in beweging te krijgen. Maar ook hopen we onze sportaanbieders weer de frisse start te geven na een lange coronaperiode. En dat doen we heel graag samen met aanbieders van sport en bewegen en onze partners van het Sport- en preventieakkoord. 

Volop mogelijkheden voor jouw vereniging of bedrijf

Van maandag 7 t/m donderdag 10 juni presenteert de organisatie van de Nationale Sportweek de programmering. Dit gebeurt op acht locaties in de gemeente Coevorden, uiteraard coronaproof door middel van een soort inloop. We hopen veel partners uit de verschillende dorpen en wijken te spreken. Om te laten zien wat de plannen voor de Nationale Sportweek zijn. En om met onze partners te overleggen wat zij voor en met ons kunnen betekenen. Er zijn volop mogelijkheden om jouw vereniging of bedrijf in de kijker te spelen. 

Frisse start na corona

De uitbraak van corona heeft voor een grote groep mensen grote gevolgen. Ook voor inwoners van de gemeente Coevorden. We willen, zodra dat weer kan, het liefst het normale leven hervatten. We gaan ervan uit dat dit tijdens de Nationale Sportweek weer kan. De subsidieregeling ‘Frisse start na corona’ biedt mogelijkheden voor sportverenigingen in onze gemeente. Tijdens de inloopmomenten bespreken we ook graag de mogelijkheden van deze regeling, bijvoorbeeld voor een subsidieaanvraag voor een activiteit tijdens de Nationale Sportweek. Op onze webpagina kun je alvast meer lezen.  

Wanneer zijn we waar?

Maandag 7 juni
18.30 – 19.30 : Parkeerplaats KSC Schoonoord
19.45 – 20.45 : VV Sweel, Zweeloo
 
Dinsdag 8 juni
18.30 – 19.30: Oude gemeentehuis, Sleen
19.45 – 20.45: Parkeerplaats VIOS, Oosterhesselen
 
Woensdag 9 juni:
18.30 – 19.30 : Sportpark Grootveld, Dalen
19.45 – 20.45:  NKVV, Dalerpeel
 
Donderdag 10 juni:
18.30 – 19.30 : Marktplein, Coevorden
19.45 – 20.45:  Parkeerplaats sportpark Klinkenvlier, Coevorden

Aanmelden

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan hier. 

Graag tot gauw!