Jonge mantelzorgers gratis naar De film van Dylan Haegens

Illustratieve afbeelding

Van 3 tot 9 juni is het de week van de jonge mantelzorger. De Gemeente Coevorden en het Steunpunt Mantelzorg organiseren dan een leuke activiteit. Jij bent uitgenodigd! 

Op vrijdag 7 juni kunnen  jonge mantelzorgers, die in de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool zitten, naar De film van Dylan Heagens. Helemaal gratis en je mag ook nog eens een introducee meenemen. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers!

Ben jij een jonge mantelzorger?

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld voor je vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen? Dan ben jij een jonge mantelzorger! Jonge mantelzorgers zijn jonge mensen die zorgen hebben voor of over iemand in hun directe omgeving. Voor jou is dat misschien heel normaal, maar eigenlijk is het heel belangrijk! Want jij maakt het verschil voor de persoon waar je voor zorgt.

Hoe kun je meedoen?

Lijkt het je leuk om naar de film van Dylan Haegens te gaan? Of ken je een jonge mantelzorger  van wie je verwacht dat die het leuk vindt? Stuur dit bericht dan even naar hem of haar door! Aanmelden voor de film kan tot op zijn laatst woensdag 5 juni bij steunpuntmantelzorg@mwcoevorden.nl.

Zorgen en je eigen leven

Zorgen voor iemand anders  is niet altijd makkelijk. Wil jij hier graag een keertje over praten? Of heb je vragen over alles wat bij het zorgen en je eigen leven komt kijken? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen jou helpen met je vragen maar ook als je gewoon een keer wilt praten.

Weet je niet zeker of je een jonge mantelzorger bent? Neem ook dan even contact met ons op. 
 

Zit je op de middelbare school?

Als je op de middelbare school zit en je bent mantelzorger dan hebben we ook een leuke verrassing voor je. Meld je dan aan via steunpuntmantelzorg@mwcoevorden!

 

Plaats: Hofpoort Incluis, het voormalige ING kantoor, Stationsplein 21 in Coevorden.
Tijd: Vrijdag 7 juni. Inloop 15.30 uur, start film 16.00 uur, eindtijd rond 17.30 uur.
Aanmelden:  Meedoen kan alleen als je je aanmeldt. Dat kan via telefoon 085 273 52 56 of mail steunpuntmantelzorg@mwcoevorden.nl tot en met uiterlijk woensdag 5 juni. Vermeld wel even je naam, adres, telefoonnummer, email en groep + school.