Let op: betaal uw belastingen voor 10 mei

Muntjes

In januari zijn er aanslagen gemeentelijke belastingen 2019 verstuurd. Wanneer u geen machtiging tot automatische incasso heeft, had u voor 30 april uw aanslag moeten betalen.

Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dat dan voor vrijdag 10 mei. Als u niet betaalt, krijgt u een aanmaning. U betaalt dan extra kosten.

 

Automatische incasso

U kunt nog een automatische incasso afgeven. Als de automatische incasso loopt dan wordt er tot 30 november 2019 maandelijks een bedrag ingehouden dat gelijk is aan het openstaande bedrag gedeeld door het aantal nog beschikbare termijnen. Als incasso niet mogelijk is, bijvoorbeeld door een te laag saldo, dan kan dit leiden tot het intrekken van de automatische incasso. Het openstaande bedrag moet u dan direct betalen. De machtiging tot automatische incasso is een doorlopende machtiging en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd.

 

Vragen

Als u vragen heeft over de gemeentelijke belastingen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoon 14 0524 of e-mailen naar info@coevorden.nl. Informatie over de gemeentelijke belastingen kunt u hier vinden.