Nieuws

Ondernemend Coevorden en gemeente onderstrepen samenwerking

Ondernemend Coevorden (OC) en de gemeente Coevorden gaan wederom samen aan de slag om het economisch klimaat in de gemeente te verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn Wonen en Economie, Laaggeletterdheid, Startersondersteuning en het FABLAB.

Gemeente roept getroffen ouders kinderopvangtoeslagaffaire op om zich te melden

Sinds januari 2021 kunnen ouders die door de kinderopvang-toeslagaffaire in de problemen zijn gekomen, hulp krijgen van de gemeente Coevorden. Vanaf januari is er een speciaal mailadres beschikbaar. Inwoners kunnen ook bellen wanneer ze een beroep op  hulp willen doen. Zeven gezinnen hebben zich tot nu toe aangemeld voor hulp. 

Aanvragen TONK-regeling per 15 maart mogelijk

Is uw inkomen gedaald en komt u door de coronamaatregelen in de problemen? Kunt u noodzakelijke kosten (zoals woonkosten) niet meer betalen? Dan kan de TONK-regeling u misschien helpen. Het

Online bijeenkomst ‘Hoe start ik een OldStars Sport initiatief op binnen onze club?

Sportclub Drenthe en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op woensdag 24 maart 2021 samen met 12 buurtsportcoaches uit de Drentse gemeenten een online bijeenkomst over OldStars Sport. Steeds meer sportclubs denken na over het betrekken en binden van diverse doelgroepen binnen de vereniging. Voor de doelgroep 55+ liggen er kansen met het programma OldStars Sport. Hierbij is het motto: een leven lang sporten en bewegen bij de vereniging.