Nieuws

Betaling extra energietoeslag vóór 1 oktober

Huishoudens in de gemeente Coevorden die de energietoeslag van 800 euro hebben ontvangen, krijgen voor 1 oktober automatisch de extra energietoeslag van 500 euro uitbetaald. De energietoeslag is een tegemoetkoming voor de hoge energieprijzen. Huishoudens met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm komen in aanmerking.

Kinderen Wegwijzer Geesbrug trappen fietschallenge af

Fietsen naar school is, leuk, gezond, slim, duurzaam en leerzaam. Wethouder Joop Slomp was vanochtend bij CBS De Wegwijzer in Geesbrug om dit onder de aandacht te brengen.
Maar liefst 140 basisschoolklassen in de hele gemeente Coevorden doen deze week mee aan een fietschallenge. Tijdens de Nationale Sportweek dagen we zoveel mogelijk kinderen uit om met de fiets of wandelend naar school te komen.

Forbo Novilon neemt voortouw voor gezonde werkvloer

Coevorden doet mee aan de Nationale Sportweek. Die is van 16 t/m 25 september in de hele gemeente Coevorden. Eén van de onderwerpen is 'De Gezonde Werkvloer '. Gezonde en vitale werknemers zijn 

Speciale herdenkingspenning voor Coevorden

Coevorden viert dit jaar 350 jaar ontzet van Coevorden met een speciale herdenkingspenning. Een gedenkwaardig moment met de herslag van de munt door generaal-majoor Rob