Ondernemer in Coevorden; werkt Marieke bij jou?

Marieke is 35 jaar. Ze heeft een leuke baan in jouw bedrijf.  Vorig jaar heb je haar nog uitgeroepen als werknemer van het jaar. Wat je niet weet is dat ze niet goed kan lezen en schrijven. Marieke is laaggeletterd. Ze verzint smoesjes, zodat jij het probleem niet ziet. Dat zorgt voor stress. De kans op fouten in haar werk wordt groter. Marieke heeft eigenlijk hulp nodig.

Werkt Marieke bij jou?
Dan heeft dat gevolgen voor je bedrijf. Weet je zeker dat Marieke de veiligheidsinstructies kan lezen? Doet ze best vaak een beroep op een collega, zodat ze beide minder productief zijn?

Invloed op bedrijfsvoering
Op het Werkgeversevent ‘Geletterd aan het werk’ gaan we graag in gesprek over laaggeletterdheid. Hoe kun je het herkennen? Wat is de invloed van laaggeletterdheid op je bedrijfsvoering?

Werkgeversevent
Het event is op donderdag 6 september van 15.00 uur  - 19.00 uur in het Kasteel in Coevorden.

Programma

  • Inloop tussen 15.00 - 15.30 uur

  • Openingswoord door Wethouder Jeroen Huizing van de gemeente Coevorden

  • Ben Woldring, succesvol internetondernemer, directeur van Bencom Group en eigenaar van het Kasteel in Coevorden. Ben vertelt over zijn carrière en legt de link met laaggeletterdheid.

  • Maurice de Greef (hoogleraar Universiteit Maastricht) over laaggeletterdheid op de werkvloer.

  • Netwerkborrel, tijdens deze borrel gaat de taalcoördinator van de gemeente Coevorden, Marleen Herbers, graag met u in gesprek over het onderwerp laaggeletterdheid op de werkvloer

Aanmelden voor dit event? Dat kan tot en met dinsdag 4 september via adm.teamwerk@coevorden.nl.