Ondernemer met een droom? Dan hebben wij een mooie plek voor jou!

Growing Emmen is de favoriete broedplaats voor ondernemers met een droom. Met een grote gevarieerde community, betrokken partners en een inspirerende eigen plek om te ontmoeten, (flex)werken en kennisdelen.

De gemeente Coevorden is partner van Ondernemersbroedplaats Growing Emmen en sluit aan bij verschillende initiatieven van de ondernemersbroedplaats en haar partners. Zoals het wekelijkse Ondernemersspreekkuur en Growing Global, een evenement om internationaal ondernemerschap te stimuleren.  Ook de bekende startersdagen en De Ondernemersschool worden in nauwe samenwerking georganiseerd. 

Een jaar lang gratis

Dankzij dit partnerschap kunnen ondernemers uit de gemeente Coevorden laagdrempelig hun netwerk in Zuidoost-Drenthe vergroten en hun ondernemerschap een impuls geven. De gemeente Coevorden neemt lidmaatschappen en werkplekken af bij Growing Emmen waar ondernemers gebruik van mogen maken. Een lidmaatschap en een werkplek zijn voor ondernemers een jaar lang gratis! U kunt zich hiervoor aanmelden via bedrijven@coevorden.nl. 

Ontmoeten, werken en kennisdelen

Growing Emmen is met 1.400 m2 ruimte voor ontmoeten, werken en kennisdelen de grootste ondernemersbroedplaats van het Noorden. Growing Emmen heeft ruim 200 actieve leden en werkt samen met betrokken partners zoals NHL Stenden, Drenthe College, gemeente Emmen, provincie Drenthe. Meer informatie op: www.growingemmen.nl