Website Cultureel Coevorden online

Kraterbosje

Gisteravond is in Noord-Sleen bij restaurant Wielens de website van Culturele Gemeente Coevorden gelanceerd én werd het eerste plan van Culturele Gemeente Coevorden gepresenteerd. 

Zo'n veertig cultuurliefhebbers kwamen luisteren naar het prachtige plan van BUOG, bedenkers en uitvoerders van ongewone gebeurtenissen maakt belevenissen. Het eerste plan is het muziektheaterspektakel Woeste Gronden! Gebaseerd op het verhaal van de boortoren die op 1 december 1965 in 't Haantje in de grond verdween.

Coevorden Culturele gemeente in 2021 en 2022

We zijn er trots op dat we vanaf de zomer van 2021 tot en met het jaar 2022 de Culturele Gemeente van Drenthe zijn. Coevorden staat garant voor mooie culturele activiteiten en evenementen.

Met het thema ‘Verbonden in Verhalen’ en de pijlers Verbinden, Verhalen, Versterken en Vieren maken we er een mooi jaar van! Creativiteit, veelzijdigheid en vele verhalen. Dát hebben we in de gemeente Coevorden! In het culturele jaar willen we dat iedereen daarvan kan genieten.
De nieuwe website www.cultureelcoevorden.nl is gelanceerd en hier lees je alle informatie over Coevorden als culturele gemeente. Bekijk de plannen en meld je aan om mee te doen!