Projectleider Vastgoed & Infra

Over de vacature

Openingsdatum
22 mei 2024
Sluitingsdatum
11 juni 2024
Uren per week
32-36
Salaris
€ 3558 - € 5247
Salarisschaal
10
Vakgebied
Verkeer/vervoer/nautisch, Bouwkunde/ civiele techniek, Stedelijk gebied en Landschap
Opleidingsniveau
HBO

‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken een:

Projectleider Vastgoed & Infra

(Dit betreft een structurele functie voor 32-36 uur per week )

Team Vastgoed en Infrastructuur

In het team Vastgoed en Infrastructuur werken zo’n 27 collega’s aan een uiteenlopend takenpakket. Zoals beleidsmatige, adviserende, projectmatige, uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden. Dit doen we op het gebied van vastgoed, grondzaken, sporthal- en gebouwenbeheer, civiele techniek en toezicht openbare werken. Ook houdt het team zich bezig met grote en kleine projecten op het gebied van infrastructuur. Naast de clusters vastgoed en infrastructuur zijn er nog enkele beleidsvelden vertegenwoordigd als verkeer, reiniging, mobiliteit en afvalbeleid.

Wat ga je doen?

Je vervult zowel de rol van projectleider en in andere gevallen die van projectdeelnemer. Je bewaakt de processen en zorgt voor communicatie en draagvlak. Je schrijft waar nodig memo’s, notities, college- en raadsvoorstellen.

Je werkt nauw samen met een ervaren collega en je bent een vraagbaak en klankbord voor de medewerkers van het team. Je staat open voor plannen of initiatieven van inwoners. Je zoekt  manieren van werken die onze inwoners meer inspraak geven en meer betrekken bij hun omgeving (participatie)

Daarnaast ondersteun je bij de totstandkoming van nieuw beleid op je vakgebied en bij de uitvoering van bestaand beleid. Het betreft hier primair de vakgebieden wegenonderhoud, openbare verlichting en secundair (ter vervanging van collega’s) rioolonderhoud, openbaar groen en kunstwerken. Je denkt, werkt mee en stelt memo’s en notities op over de taakonderdelen waar jij mee bezig bent.

Wie zoeken we?

Je bent in staat om de uitvoering van gemeentelijk beleid te ontwikkelen, coördineren en aansturen. Tevens kun je zelfstandig een project van begin tot eind leiden. Je hebt gevoel voor verhoudingen en verantwoordelijkheden in ambtelijke organisaties. Je bent initiatiefrijk en op samenwerking gericht. Je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en voor de rol van de lokale overheid daarin. Je bent flexibel en bereid om ook andere zaken op te pakken als dat nodig is en je krijgt mensen op een overtuigende manier mee in je aanpak.

Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van je werk en het plannen en organiseren ervan kost je geen moeite. Je durft buiten de gebaande paden te denken en neemt collega’s mee in je ideeën. Hierbij heb je oog voor de sterke verbinding tussen beleid, theorie en praktijk.

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 3-5 jaar gemeentelijke ervaring en minimaal een afgeronde Hbo-opleiding zoals civiele techniek of vergelijkbaar.

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid in werktijden en schakel naadloos tussen thuis en kantoor, voor een optimale balans tussen werk en privé.

Comfortabele Thuiswerkplek

Een inspirerende werkomgeving begint thuis. Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkplek, zodat jij in alle rust en gemak kunt werken. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding en hebben we een reiskostenregeling voor als je naar kantoor komt.

Uitdagende Functie

Op basis van kennis en ervaring krijg je een salaris in salarisschaal 10 met een max. bruto salaris van € 5.247, bij een fulltime dienstverband.

Stabiliteit en Zekerheid

Hoewel het een structurele functie betreft, werken we met eerst een tijdelijk contract om elkaar te leren kennen. Bij goed functioneren wordt dit contract aansluitend omgezet in een vast contract. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

Vakantiedagen

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband!

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Een Persoonlijk budget van € 930 per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris.

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Of je nu extra verlofdagen wilt, wilt sparen voor later of wilt profiteren van de fietsregeling.


Pak jij deze kans?

Bel voor meer informatie over de vacature met Erwin Kuiper, teamleider Vastgoed en Infrastructuur, tel. nr. 06-29634400, of met Janneke Berends, HR-adviseur, tel.nr. 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via onderstaand sollicitatieformulier. Je kunt tot en met 11 juni 2024 reageren. De gesprekken zijn op 19 juni 2024.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.