Toegankelijkheid

Het toegankelijkheidslabel van Hoofdwebsite gemeente Coevorden . Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Digitale toegankelijkheid gemeente Coevorden

Wij willen dat iedereen in de gemeente Coevorden digitaal mee kan doen. Het belang van digitale toegankelijkheid brengen wij daarom in onze hele organisatie onder de aandacht. Voor de hele organisatie is in oktober 2020 een bewustwordingsbijeenkomst digitale toegankelijkheid georganiseerd. De redacteuren van coevorden.nl volgden in november en december 2020 een training ‘plaatsen van digitaal toegankelijke content'.

We onderzoeken op dit moment de digitale toegankelijkheid van al onze websites. Waar mogelijk, maken wij (de informatie op) deze websites meteen toegankelijk als blijkt dat deze onvoldoende is. Niet overal en voor alles is het mogelijk om de aandachtspunten meteen op te lossen. Maar, we zoeken dan wel naar een oplossing. Wat we doen en wat de stand van zaken is, leest u in de toegankelijkheidsverklaringen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over digitale toegankelijkheid op deze, of een andere website van gemeente Coevorden? Neem dan contact met ons op via online@coevorden.nl.