Vergoedingen voor kinderen

Heeft u een laag inkomen? Dan heeft u mogelijk recht op toegang tot de Doe-Mee-Webwinkel. Als u één of meer kinderen heeft, komen die hier mogelijk ook voor in aanmerking. Informatie hierover vindt u op de pagina over de Doe-Mee-Webwinkel.   

Kunt u door uw lage inkomen de sportclub, muziekles, fiets of bijvoorbeeld verplichte laptop van uw kind niet betalen? Dan kan het zijn dat u deze kosten voor een deel of helemaal vergoed krijgt.

De vergoeding vraagt u aan bij de gemeente met het formulier hieronder of via Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Wij kijken of er vanuit de gemeente Coevorden, het Rudie Zwolsfonds of een andere fonds een vergoeding mogelijk is. Het kan zijn dat wij u na uw aanvraag nog om extra informatie vragen.

Vergoeding voor meer kinderen aanvragen

U kunt dit formulier voor 1 kind tegelijk gebruiken. Wilt u voor meer kinderen een vergoeding aanvragen? Vul dan voor elk kind apart dit formulier in.

Wanneer krijg ik een reactie?

U krijgt over maximaal 6 weken een reactie van ons. Maar wij doen ons best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. 

Ik heb een vraag

Heeft u vragen? Bel dan met Sissy Venema via telefoonnummer 14 0524 of stuur een e-mail naar jeugd@coevorden.nl.

Ik doe de aanvraag voor iemand anders

Doet u deze aanvraag namens iemand? Gebruik dan ook dit aanvraagformulier. Onderaan het formulier kunt u uw eigen gegevens invullen.


Aanvragen vergoeding 

Geboortedatum  *

Informatie over uw aanvraag

Is dit de eerste keer dat u een vergoeding voor uw kind aanvraagt?  *
Is uw antwoord op de vorige vraag 'nee'? Geef aan wanneer ongeveer u deze aanvraag heeft gedaan.
Welk soort inkomen heeft u?  *
Krijgt uw gezin financiële hulp van andere fondsen of organisaties?  *
Toestemming delen gegevens  *
Toestemming nakijken inkomen bij Actief voor Werk  *