Vergunningverlener Omgevingsvergunningen

Over de vacature

Uren per week
32-36
Vakgebied
Stedelijk gebied en Landschap
Opleidingsniveau
MBO, HBO

'De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

(Dit betreft een structurele functie van 32-36 uur met eerst een jaarcontract)

Team Omgevingsontwikkeling

In ons team slaan de disciplines Ruimtelijke Ordening en Vergunningen en Toezicht & Handhaving de handen ineen. We zijn erop gebrand om de pareltjes van onze gemeente te behouden, terwijl we ook ruimte maken voor interessante nieuwe projecten.

Bij ons is de deur altijd open voor creatieve ideeën vanuit de gemeenschap. We zijn er om deze initiatieven te ondersteunen met een vriendelijke aanpak, vaak in samenwerking met andere teams.

Sinds de Omgevingswet van start is gegaan op 1 januari 2024, zijn we in een stroomversnelling beland. Maar dat zien we juist als een kans om te vernieuwen en te verbeteren!

Onze ervaringen van de Omgevingstafel in 2023 geven ons een stevige basis voor wat komen gaat. We blijven scherp, denken vooruit en gaan doelgericht te werk.

Met een team van ongeveer 40 enthousiaste collega's, waaronder ook de programma’s duurzaamheid en vitale vakantieparken, staan we paraat om de toekomst van Coevorden nog mooier te maken. Doe je met ons mee?

Wat ga je doen?

Als ervaren expert in vergunningsaanvragen ben jij een zelfstandige kracht binnen ons team. Jouw diepgaande kennis van de wet- en regelgeving, inclusief de recente Omgevingswet, stelt je in staat om complexe situaties te doorgronden en oplossingen te vinden.

Wat jou onderscheidt, is niet alleen je vakbekwaamheid, maar ook je vaardigheid om effectief samen te werken en naadloos te schakelen met diverse belanghebbenden, zowel binnen als buiten onze organisatie. Je begrijpt dat het succesvol behandelen van vergunningaanvragen vaak afhankelijk is van de mate van betrokkenheid en interactie met verschillende partijen.

Binnen ons team gedij je goed in de dynamische omgeving. Je draagt bij aan een positieve werksfeer en je bent enthousiast om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Samen met je collega's binnen vergunningen, ruimtelijke ontwikkeling en toezicht en handhaving werk je aan uitdagende projecten en hoogwaardige dienstverlening.

Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van een zorgvuldige afweging van belangen en het nemen van weloverwogen beslissingen. Je inzet draagt bij aan het succes van ons team en aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een bloeiende toekomst voor ons allemaal!

Wie zoeken we?

Als jij de ambitie hebt om impact te maken, dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons team! Een relevante opleiding is een pré, vooral als je het diploma ABW1 en ABW2 hebt behaald. Daarnaast heb je al ervaring opgedaan binnen vergunningverlening of heb je gewerkt binnen een gemeente.

Jouw talent om het overzicht te bewaren is bewonderenswaardig. Of het nu gaat om complexe projecten of dagelijkse taken, jij bent altijd de rustige en georganiseerde kracht die het team nodig heeft.

Jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn van onschatbare waarde. Je weet jezelf duidelijk en overtuigend uit te drukken, wat essentieel is in de interactie met collega's en belanghebbenden.

Kortom, als jij gedreven bent om het beste uit jezelf te halen en jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving, dan verwelkomen we je graag in ons team waar jouw talenten tot bloei komen!

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid in werktijden en schakel naadloos tussen thuis en kantoor, voor een optimale balans tussen werk en privé.

Comfortabele Thuiswerkplek

Een inspirerende werkomgeving begint thuis. Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkplek, zodat jij in alle rust en gemak kunt werken. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding en hebben we een reiskostenregeling voor als je naar kantoor komt.

Uitdagende Functie

Op basis van kennis en ervaring krijg je een salaris in salarisschaal 9 met een max. bruto salaris van € 4.752,- exclusief IKB bij een fulltime dienstverband.

Stabiliteit en Zekerheid

Hoewel het een structurele functie betreft, werken we met eerst een tijdelijk contract om elkaar te leren kennen. Bij goed functioneren wordt dit contract aansluitend omgezet in een vast contract. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

Vakantiedagen

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband!

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Een Persoonlijk budget van € 930 per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Of je nu extra verlofdagen wilt, wilt sparen voor later of wilt profiteren van de fietsregeling.

Pak jij deze kans?

Bel voor meer informatie over de vacature met Jos Kruit, waarnemend teamleider Omgevingsontwikkeling, tel. nr. 06-51764088 of met Janneke Berends, HR adviseur, tel. nr. 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via onderstaand sollicitatieformulier.  (zin toevoegen over dat deze vacature doorlopend openstaat

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.