Video's van collega's

Heb je een leuke vacature bij ons gezien? Of wil je meer ervaren wat het werken bij een gemeente inhoudt? Bekijk dan eens onderstaande video’s. Collega’s uit verschillende vakgebieden vertellen daar wat hen zo aanspreekt aan het werken bij een gemeente.

Anniek

Anniek is sinds 2022 Teamleider Advies & Services bij de gemeente Coevorden. In deze video vertelt ze over haar rol als teamleider én over de uitdagingen van haar team. Zij ziet Coevorden als een innovatieve organisatie waar de lijnen kort zijn.

 

Gea

Gea is Beleidsmedewerker Sociaal Domein. Ze werkt al 19 jaar bij gemeente Coevorden. Ze is begonnen in de uitvoering en is stapje voor stapje doorgegroeid naar de functie van beleidsmedewerker. Wat het werk zo leuk maakt? Ruimte om haar werk zelf in te vullen en te pionieren en de aanmoediging om samen te werken met andere organisaties.

 

Vincent

Vincent is onze Adviseur Informatietechnologie (IT). In Coevorden houdt hij van de combinatie IT, werken met mensen en de kans om nieuwe dingen te leren. Zijn motto: 'hou het interessant voor elkaar en blijf in gesprek'.