Week van de ondernemer | 28 oktober t/m 3 november

Week van de Ondernemer

Coevorden is een prachtige gemeente. Niet alleen om in te wonen en te ontspannen, maar ook om in te ondernemen. Van 28 oktober t/m 3 november 2019 is het de Week van de Ondernemer. Een week waarin ondernemers met hun bedrijven centraal staan.

In deze week doen ondernemers kennis op, ontmoeten ze elkaar, stellen ze hun bedrijf open voor bezoekers én maken ze kennis met het talent van de toekomst. Tijdens deze week worden er drie evenementen georganiseerd voor en door ondernemers. 

Avond van de Ondernemer | 30-10-2019

Speciaal voor ondernemers in de gemeente Coevorden vindt op woensdagavond 30 oktober de Avond van de Ondernemer plaats. Een avond vol entertainment en netwerkmogelijkheden. Naast Guido Thys zijn ook Ondernemend Coevorden, de accountmanagers van de gemeente Coevorden en vele andere ondernemers aanwezig. Alle ondernemers uit de gemeente Coevorden zijn welkom. De avond begint om 19.30 uur met koffie en wordt afgesloten met een gezellige borrel. Locatie: Restaurant 't Oelnbret, Hoofdstraat 36, 7751GA Dalen. Ondernemer, zien we je dan? Neem gerust je collega's mee! Opgeven kan door een mail te sturen naar bedrijven@coevorden.nl

Onderwijs Ontmoet Ondernemers | 01-11-2019

Onderwijs Ontmoet Ondernemers is een samenwerking tussen de gemeente Coevorden, De Nieuwe Veste en bedrijven in Coevorden. Op vrijdag 1 november bezoeken leerlingen van groep 8 en leerlingen uit havo 3 en vwo 3 van de Nieuwe Veste, verschillende bedrijven in de gemeente Coevorden. Zij krijgen een uniek kijkje achter de schermen van het bedrijfsleven van ondernemers in de gemeente Coevorden. Na deze dag doen de leerlingen mee aan een Tech-battle. Daar laten ze op een creatieve manier zien wat techniek voor hen betekent. Aan het einde van de battle zijn de winnende projecten te zien in het gemeentehuis. Op vrijdag 1 november bezoeken alle groepen 7 van basisscholen uit de gemeente Coevorden de Nieuwe Veste.

Open Bedrijvendag Drenthe | 02-11-2019

Tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe op 2 november openen verschillende bedrijven hun deuren voor het grote publiek! Ook in de gemeente Coevorden. Een leuk dagje uit voor iedereen die interesse heeft in ondernemend Coevorden. Benieuwd welke bedrijven haar deuren openen? Ze zijn te vinden op de plattegrond: PDFPlattegrond OBDD Coevorden 2019.pdf Uw bedrijf aanmelden voor de Open Bedrijven Dag Drenthe? Dat kan via www.obdd.nl

 

week-van-de-ondernemer