De VoorzieningenWijzer

De VoorzieningenWijzer biedt inwoners van de gemeente Coevorden inzicht in hun uitgaven en mogelijkheden om te besparen

De VoorzieningenWijzer externe-link-icoonbiedt inwoners van de gemeente Coevorden inzicht in hun uitgaven en mogelijkheden om te besparen. Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft moeite om de rekeningen te betalen. Op tijd bekijken wat er voor u mogelijk is kan problemen voorkomen.

Gemiddeld bespaart u met behulp van de VoorzieningenWijzer €500 op uw vaste kosten. Kosten voor de zorgverzekering, energiekosten, wel of geen toeslagen. Soms betaalt u teveel. De VoorzieningenWijzer helpt u mogelijk kosten te besparen. De VoorzieningenWijzer is gratis en wordt uitgevoerd door Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC), Stichting Invulbrigade en Humanitas. De gemeente Coevorden zet in samenwerking woningcorporaties Domesta en Woonservice de VoorzieningenWijzer in. 

Wat geldt voor u?

Dat kom u snel te weten in een gratis adviesgesprek. Onze adviseurs weten precies welke toeslagen en/of regelingen voor u gelden. Ook checkt de adviseur gelijk even of u wel de energieleverancier en de zorgverzekering hebt die voor u het beste zijn.

En als u wilt, regelt u het direct samen met de adviseur. Dat geeft rust. Onze adviseurs helpen u graag!

Afspraak maken?

Wilt u weten of u een afspraak kunt maken? Bel of mail met Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) via 085-2735256 of devoorzieningenwijzer@mwcoevorden.nl. Zij plannen een afspraak met de adviseur voor u in. Er is ook een folder beschikbaar over de VoorzieningenWijzer. Die kunt u krijgen bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de gemeente Coevorden.