Doe Mee Energieregeling

Vanaf juni 2023 bestaat deze regeling in de Doe-Mee-Webwinkel. De energieregeling loopt t/m 31 december 2024. Er zijn verschillende bedragen beschikbaar, afhankelijk van inkomen en woonsituatie. U mag eenmalig een aanvraag doen.

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, kunt u met uw tegoed waardebonnen bestellen van een aantal winkels. Deze waardebonnen mag u alleen besteden aan energiebesparende of energiezuinige producten. Zoals bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips of isolatiemateriaal. Of zelfs een zuinigere koelkast of wasmachine.

Maakt u nog geen gebruik van deze regeling? Doe dan een aanvraag! U mag eenmalig een aanvraag doen. U doet een aanvraag voor uw huishouden, niet per persoon.

Tegoed

Is uw aanvraag goedgekeurd? U krijgt dan van ons een handleiding. Daarin leest u hoe u het aanbod bekijkt en bestelt. Het voor uw huishouden beschikbare tegoed is afhankelijk van uw situatie. Woont u in een huurhuis, dan is uw tegoed maximaal € 750,-. Als u een koopwoning heeft, is uw tegoed maximaal € 800,-.

Bezwaar

U kunt bezwaar maken tegen de beslissing op uw aanvraag. Doe dit binnen 6 weken. Bent u het daarna niet eens met de uitspraak op het bezwaarschrift? Teken dan beroep aan bij de rechtbank.

Vragen

Heeft u vragen over de doe-mee-energieregeling? Stuur een e-mail naar energiebesparen@coevorden.nl. Heeft u vragen over de doe-mee-webwinkel? Bekijk de veelgestelde vragen over de Doe-Mee-Webwinkel. Komt u er niet uit? Neem dan contact op Sandra Hamminga, accountmanager voor de Doe-Mee-Webwinkel. Bel tijdens kantooruren ons nummer 14 0524 en vraag naar Sandra Hamminga.