Milieupas Area

Met uw milieupas kunt u gebruikmaken van één van de milieustraten in de gemeente Coevorden. Hier kunt u uw (grof) huishoudelijk afval naartoe brengen. Spelregels, tarieven en openingstijden vindt u op de website van Area Reinigingexterne-link-icoon.

Inwoners uit de gemeente Coevorden hebben ook een milieupas nodig om toegang te krijgen tot ondergrondse containers. Woont u in een appartementencomplex, dan heeft u uw milieupas nodig om uw restafval, pmd en gfe weg te gooien. 

Let op

Bewoners van laagbouw hebben géén toegang tot ondergrondse restafval-, pmd- en gfe-containers. Zij kunnen dit afval in hun eigen containers aan huis kwijt.

Iedereen heeft een milieupas nodig om toegang te krijgen tot de ondergrondse containers bij sorteerstraten. Hier kunt u uw PMD, textiel, oud papier en glas kwijt. Dit jaar voorzien wij de bestaande ondergrondse containers bij sorteerstraten van paslezers. In nieuw te plaatsen containers zijn deze al ingebouwd. 

Heeft u geen milieupas?

In de gemeente Coevorden moeten vorige bewoners de milieupas achterlaten in de woning. Deze is namelijk gekoppeld aan een woonadres, niet aan een bewoner. Is dit niet gebeurd? Vraag dan gratis een nieuwe milieupas aan via het Klant Contact Centrum van Area Reiniging, telefoon 0591 - 57 10 80 of info@areareiniging.nl. De oude milieupas wordt geblokkeerd.

Wat te doen bij verlies of diefstal?

Vraagt u een nieuwe pas aan bij Area Reiniging, dan wordt uw oude milieupas automatisch geblokkeerd. Een nieuwe milieupas kost €10,-. Dit bedrag betaalt u ook als uw oude pas onbruikbaar blijkt.

Bewaar uw milieupas zorgvuldig. Als pashouder bent u verantwoordelijk voor alle transacties die met de milieupas worden gedaan.

Vraag uw nieuwe milieupas aan bij Area.externe-link-icoon