Publicaties Wet open overheid

Hier vindt u alle afgehandelde Woo-verzoeken vanaf 2023. Met de onderstaande chatbot kunt u vragen stellen over de documenten die wij op deze pagina hebben gepubliceerd. De antwoorden worden enkel gebaseerd op de informatie op deze pagina. Zo kunt u snel op onderwerp documenten vinden. U kunt ook vragen om een Woo-verzoek voor u samen te vatten. Geef nooit persoonlijke informatie aan de chatbot.

Hoe gebruik ik de chatbot?

  • Stel een vraag over onderstaande documenten in plaats van te zoeken op een specifieke term of woord. Dit wordt een prompt genoemd. Haal hiervoor inspiratie uit de getoonde voorbeeldvragen.
  • De kracht van AI zit in de kwaliteit van de gestelde vraag. Doorvragen helpt. 
  • Voer nooit persoonlijke gegevens in.

Chatbot

Hieronder ziet u de Woo-verzoeken van 2023. Klik op de documentnaam om het Woo-verzoek, het Woo-besluit en de openbare documenten te bekijken.

2023-12-20 Woo-verzoek voornemen NAM injectie afvalwater van oliewinning in Schoonebeek

Dit Woo-verzoek gaat over openbaarmaking van alle informatie met betrekking tot het voornemen van de NAM om de injectie van afvalwater van oliewinning in Schoonebeek. Vanwege de omvang van dit dossier is dit Woo-verzoek niet op deze pagina gepubliceerd. Wilt u de documenten graag ontvangen? Stuur dan een mail naar woo@coevorden.nl.

Gepubliceerde documenten

Laat ons weten wat u van de chatbot vindt

Via de onderstaande knop kunt u via e-mail uw reactie of opmerking aan ons doorgeven.

Ervaring op doen met AI (kunstmatige intelligentie)

Deze pagina is een pilot van de gemeente Coevorden. Dat betekent dat er getest wordt of deze publicatiepagina met gebruik van AI doeltreffend is en prettig werkt voor onze inwoners. Ondervindt u problemen op deze pagina? Of heeft u suggesties voor verbetering? We horen graag uw mening! Dit kunt u mailen naar: woo@coevorden.nl. U kunt ook de enquête invullen onderaan deze pagina.

Disclaimer

De antwoorden die de chatbot geeft zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De chatbot geeft geautomatiseerde antwoorden die gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie (AI). Kijk altijd naar de brondocumenten waar de chatbot zijn antwoorden op baseert. Voor verdere (inhoudelijke) uitleg over de documenten kunt u altijd contact opnemen met de gemeente Coevorden via woo@coevorden.nl.

De gemeente Coevorden kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van de antwoorden die de chatbot geeft.