Vergoeding voor kinderen

Heeft u een laag inkomen? Dan heeft u mogelijk recht op toegang tot de Doe-Mee-Webwinkel. Als u één of meer kinderen heeft, komen die hier mogelijk ook voor in aanmerking. Informatie hierover vindt u op onze pagina over de Doe-Mee-Webwinkel.   

Heeft u een laag inkomen en kunnen de kosten voor de sportclub, muziekles, fiets of bijvoorbeeld verplichte laptop voor uw kind voor school niet vanuit de Doe-Mee-Webwinkel worden vergoed ? Dan kan het zijn dat u deze kosten toch voor een deel of helemaal vergoed krijgt.

De vergoeding vraagt u aan bij de gemeente met het formulier hieronder of via Maatschappelijk Welzijn Coevordenexterne-link-icoon. Wij kijken of er vanuit de gemeente Coevorden, het Rudie Zwolsfondsexterne-link-icoon of een ander fonds een vergoeding mogelijk is. Het kan zijn dat wij u na uw aanvraag nog om extra informatie vragen.

LET OP! Heeft u de kosten al gemaakt? Neem dan eerst contact op met de gemeente Coevorden. Dan kijken we samen naar de situatie. 

Wanneer krijg ik een reactie?

U krijgt over maximaal 6 weken een reactie van ons. Maar wij doen ons best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. 

Ik heb een vraag

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 14 0524 of stuur een e-mail naar jeugd@coevorden.nl.

Ik doe de aanvraag voor iemand anders

Doet u deze aanvraag namens iemand? Gebruik dan ook dit aanvraagformulier. Onderaan het formulier kunt u uw eigen gegevens invullen.

Aanvragen vergoeding voor kinderen

Via de onderstaande button kan u het aanvraagformulier openen. Houdt hiervoor uw DigiD gegevens bij de hand.