Links onderkant arm met zwarte leren armband jonger persoon legt hand op hand ouder persoon rechts.

Vergoeding voor kinderen

Heeft u een laag inkomen? Dan heeft u mogelijk recht op toegang tot de Doe-Mee-Webwinkel. Als u één of meer kinderen heeft, komen die hier mogelijk ook voor in aanmerking. Informatie hierover vindt u op onze pagina over de Doe-Mee-Webwinkel.   

Heeft u een laag inkomen en kunnen de kosten voor de sportclub, muziekles, fiets of bijvoorbeeld verplichte laptop voor uw kind voor school niet vanuit de Doe-Mee-Webwinkel worden vergoed ? Dan kan het zijn dat u deze kosten toch voor een deel of helemaal vergoed krijgt.

De vergoeding vraagt u aan bij de gemeente met het formulier hieronder of via Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Wij kijken of er vanuit de gemeente Coevorden, het Rudie Zwolsfonds of een ander fonds een vergoeding mogelijk is. Het kan zijn dat wij u na uw aanvraag nog om extra informatie vragen.

LET OP! Heeft u de kosten al gemaakt? Neem dan eerst contact op met de gemeente Coevorden. Dan kijken we samen naar de situatie. 

Wanneer krijg ik een reactie?

U krijgt over maximaal 6 weken een reactie van ons. Maar wij doen ons best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. 

Ik heb een vraag

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 14 0524 of stuur een e-mail naar jeugd@coevorden.nl.

Ik doe de aanvraag voor iemand anders

Doet u deze aanvraag namens iemand? Gebruik dan ook dit aanvraagformulier. Onderaan het formulier kunt u uw eigen gegevens invullen.

Aanvragen vergoeding voor kinderen

Via de onderstaande button kan u het aanvraagformulier openen. Houdt hiervoor uw DigiD gegevens bij de hand.