Inloopavond evenementen

17 april 2024
Algemeen

Bent u bezig met het organiseren van een evenement? Dan weet u vast dat er veel regels en wetten zijn waar u rekening mee moet houden. Met de inloopavond op donderdag 16 mei helpt de gemeente organisatoren op weg om ook dit jaar goed op de hoogte te zijn. 

Meld u snel aan!

Komt u ook naar de inloopavond? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Als u zich aanmeldt, kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbriefexterne-link-icoon, waarin we u op de hoogte houden van alle evenementen en nieuws rondom het organiseren ervan.

Wanneer en waar?

De inloopavond vindt plaats op donderdag 16 mei in het Wapen van Aelden aan de Aelderstraat 6 in Aalden. We starten om 17.00 uur en eindigen om 20.00 uur.

Deskundig advies en praktische tips

Tijdens de inloopavond staan experts voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen in regelgeving. Ze delen praktische tips en adviezen, zodat u aan alle eisen kunt voldoen. Denk hierbij aan adviseurs van verschillende instanties, zoals de gemeente, politie, provincie Drenthe, brandweer en medische hulpverleners. Ook kunt u advies krijgen over ecologische vraagstukken en de toegankelijkheid van evenementen voor minder-validen.