Bouwkavels en vastgoed

Binnen de gemeente Coevorden hebben wij nog één locatie voor een nieuwbouwwoning en dat is in de woonwijk Ossehaar. 

Vraag en aanbod

We proberen vraag en aanbod op de woningmarkt zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Hoe we dit doen leggen we vast in de woonvisie. Op dit moment werken we aan een nieuwe woonvisie. De gemeenteraad besluit daar in december over.  

Bouwkavels Ossehaar

Tussen water, stad en land ligt de woonwijk Ossehaar in Coevorden. Wonen in Ossehaar betekent “buiten wonen”  met de voorzieningen van de stad Coevorden binnen handbereik.

In deze woonwijk zijn wij bezig met de aanleg van een park van maar liefst vijf hectare groot. Het park komt op de plaats die in het begin voor nieuwbouw geschikt was.  

De vrije bouwkavels worden bouwrijp verkocht. Met de bouw kan worden begonnen als de bouwkavel is gekocht. Ook moet de koper een onherroepelijke omgevingsvergunning hebben.

De afbeelding hieronder laat alle kavels zien. De paarse kavels kunt u nog kopen. De blauwe kavels zijn gereserveerd. De grijze kavels zijn in optie gegeven. De witte kavels zijn verkocht.

PDFverkavelingstekening incl. park Ossehaar 11-10-2021.pdf

Beschikbare bouwkavels

​​Er zijn geen bouwkavels meer beschikbaar.


Gereserveerde kavels

De kavel hieronder is gereserveerd. Dit betekent dat iemand deze kavel wil kopen,  maar nog bezig is met plannen maken. Lukt het uiteindelijk niet om deze kavel te kopen, dan komt deze kavel weer vrij voor andere kopers.  

Nummer Aantal m2 Prijs inclusief 21% btw  Woningtype
409 1144 € 221.478,40 Vrijstaande woning


Kavels in optie

De kavels hieronder zijn in optie. Dit betekent dat de kavel voor 3 maanden is gereserveerd tegen betaling van € 270,00. De optie kan nog een keer worden verlengd met 3 maanden en opnieuw  met betaling van € 270,00. Meestal wordt de kavel gekocht na de tweede optie. Na de tweede optie kan deze alleen verlengd worden als niemand anders zich heeft gemeld.

Nummer Aantal m2 Prijs inclusief 21% btw  Woningtype
505 431 €73.011,40 2-onder-1-kap of vrijstaand
506 530 €89.782,00 2-onder-1-kap of vrijstaand


Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 14 0524.

Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen door typefouten of verkeerde informatie. 

Te koop wordt aangeboden een zeer ruime en vrij gelegen bouwkavel van circa 5.162 m² en een aangrenzend weiland van circa 6.756 m², waardoor de totale oppervlakte van de kavel circa 11.918 m² bedraagt.
De kavel ligt landelijk in het buitengebied tussen het dorp Steenwijksmoer en de stad Coevorden. Het is een plek waar u volop kunt genieten van de ruimte en waar u eventueel paarden en/of kleinvee kunt houden.
Op de bouwkavel mag een vrijstaande woning worden gebouwd.

Momenteel (december 2021) is de kavel verkocht onder voorbehoud.

Contactgegevens makelaar:
Noaber Makelaars
T 0524 525 490
info@naobermakelaars.nl

PDFVerkavelingsschets Dwarspad.pdf
​​​

Gemeentelijk vastgoed

Binnenkort in verkoop bij Venhorst Makelaardij het pand Markt 6 in Coevorden, vraagprijs  225.000,-- k.k., bestemming ‘Centrumvoorzieningen’ (geen wonen toegestaan). Meer informatie staat op Funda en bij Venhorst Makelaardij. Daar kunt u informeren naar de verkoopvoorwaarden.